lördag 12 januari 2013

Utveckla ditt personliga varumärke i Dalarna

Vårvinterdagar i Fryksås 
med fantastisk utsikt över Orsasjön och Siljan
18-21 april 2013



Förstärk vårkänslorna i Fryksås, en av Sveriges äldsta och största fäbodmiljöer. Lär dig hur ditt personliga varumärke fungerar och hur du kan utveckla det för att lättare nå dina mål, få bättre resultat, ett roligare liv och smidigare samarbeten. Res hem med nya insikter, högre energinivå och nya fräscha mål. Kom tillbaka till jobbet med ännu bättre förutsättningar att hjälpa din arbetsgivare eller ditt eget företag till framgång.

Om seminariet
Tillsammans med seminarieledare och en engagerad grupp utvecklar du ditt personliga varumärke. Du får föreläsningar och verktyg som hjälper dig framåt. Deltagarnas erfarenheter och historier kommer att bli värdefulla för dig. Arbetsmaterialet "Visa ditt rätta jag" blir din följeslagare under seminariet och hjälper dig att förfina det du lärt dig när du kommer hem. Under detta seminarium varvas föreläsningar med övningar enskilt och i grupp. Det blir roligt, insiktsfullt, lärorikt, seriöst och framtidsorienterat. Vi håller till i Smidgården i Fryksås, strax utanför Orsa. Detta är en av Sveriges äldsta och största fäbodmiljöer. Byn och utsikten går inte att beskriva - den kan bara upplevas.

Ur innehållet: Värderingar, mål, utmaningar, identitet och image, profilering, nätverk, din professionella roll, passion för jobbet mm.

För vem
Seminariet vänder sig till dig som vill få nya verktyg till att utecklas både professionellt och privat. Seminariet vänder sig också till dig som vill utveckla dina medarbetare för att stärka företaget.

Stora fördelar för företag
Här är några av de fördelar som din arbetsgivare / ditt företag får av seminariet:

  • Företagets värde ökar när medarbetarnas varumärken stärks.
  • Medarbetarnas varumärken styr vem kunden lyssnar på och får förtroende för. Som man uppfattar medarbetarna uppfattar man också företaget.
  • Engagerade medarbetare med tydliga värderingar är mer effektiva och målinriktade. 
Seminarieledare
Anna-Karin Lingham har jobbat med varumärkesutveckling för företag och individer under många år. Hon har lång erfarenhet av ledarskap och varumärkesarbete inom bl a Axfoodkoncernen, det internationella premiumföretaget Hästens Sängar och det nystartade hälsoföretaget Apotek Hjärtat. Anna-Karin är erfaren och uppskattad föreläsare och seminarieledare. Hon har skapat konceptet "Visa ditt rätta jag" för utveckling av det personliga varumärket. Anna-Karin utnämndes till Årets Mentor 2012 av Marknadsföreningen i Stockholm.

Anna-Karin är också sångerska och friluftsäventyrare, med förkärlek för höga berg.

Såhär säger tidigare seminariedeltagare
"Konkreta förutsättningar att kunna vara mitt bästa jag - för mig själv och för andra."
"Jag har blivit mer målinriktad och effektiv efter seminariet."
"Ditt lugna, trygga sätt att lotsa oss igenom tankeprocesserna var värdefullt."
"Kursen har öppnat upp många nya dörrar och tydliggör riktning."
"Det här är ingen vanlig kurs."
"En av de bästa kurser jag har varit med om när det gäller bl a "feel-good-känsla"."

När och var
Torsdag till söndag, 18-21 april 2013
Genuin fäbodmiljö i Smidgården, Fryksås utanför Orsa.
Liselott och Per Länsmans driver gården och kommer att ta väl hand om oss. Se www. smidgarden.se

Program
Torsdag
Ankomst och inkvartering
Lunch
Seminarium
Middag

Fredag
Morgonträning eller promenad
Frukost
Seminarium
Lunch
Seminarium
Gemensam utflykt till Björntjärn
Middag i Orsa

Lördag
Morgonträning eller promenad
Frukost
Seminarium
Lunch
Seminarium
Fäbodrelax med vedbastu och 30-gradig pool
Avslutningsmiddag

Söndag
Frukost
Seminarium
Lunch
Hemresa


Om Smidgården
Smidgården ligger i Fryksås strax utanför Orsa i Dalarna. Fäbodmiljön med fantastisk utsikt över Siljansbygden är unik. Familjen Länsmans är ättlingar till Bonäsbor som hade sin fäboddrift i Fryksås fram till mitten av 1960-talet. Dom bestämde sig 2004 för att flytta från Bonäs till Fryksås och bosätta sig permanent i byn. Sommaren 2006 öppnade dom Smidgården, som Per till stor del byggt på egen hand. Boendet är fördelat i lägenheter och stugor. Här finns fäbodrelax med spa i unik miljö, säsongsöppet café, middagar på beställning och utrymme för konferenser och kurser. Serveringen har hisnande utsikt och runt husknuten finns fantastisk natur. Smidgården har fullständiga rättigheter.

Om Fryksås
Fryksås är en av Sveriges största och äldsta fäbodmiljöer med anor från 1500-talet och en milsvid utsikt över Siljansbygden. Här passerar en etapp av den 34 mil långa Siljansleden för vandrare. Skidspåren från byn leder bl a till Grönklitt, Siljansbygdens skidcentrum.

Pris
Inspirerande och lärorika seminarier, härliga vårvinterdagar i genuin fäbodmiljö, boende, god mat, kulturupplevelser och nya kontakter - allt detta för bara 9 500 kr exkl moms (11 875 kr inkl moms). Seminariet är avdragsgillt för företag. Vid anmälan senast fredag den 15 februari får du 500 kr rabatt. 

Priset inkluderar:

  • Seminarier om ditt personliga varumärke, sex timmar per dag
  • Arbetsmaterialet "Visa ditt rätta jag"
  • Boende i enkelrum tre nätter samt härlig frukost
  • Lunch torsdag, fredag, lördag och söndag
  • Middag torsdag
  • Avslutningsmiddag fredag
  • Utflykt till Björntjärn
  • Fäbodrelax med vedeldad bastu och 30-gradig pool

Priset inkluderar ej:

  • Resa till Fryksås (samordnas efter behov och möjlighet)
  • Middag fredag
  • Dryck till middagen

Anmälan
Ställ frågor och anmäl dig till info@linghamenterprise.se med namn och fakturaadress senast fredag den 15 mars 2013. Vid anmälan senast den 15 februari 2013 får du 500 kr rabatt. Anmälan är bindande, men går att utan kostnad överlåta till en annan person. Betalning sker i förskott. Anmäl dig gärna i god tid, eftersom antalet platser är begränsat.

Välkommen!

Anna-Karin Lingham, Liselott och Per Länsmans.

Inga kommentarer: