måndag 7 januari 2013

Kvällsworkshop om ditt personliga varumärke

Om en dryg vecka är det dags. Anmäl dig senast torsdag den 10 januari via info@linghamenterprise.se. Det kommer att bli en kreativ och bra kväll. Välkommen!

Insikter och inspiration kring ditt personliga varumärke
Allt du gör och allt du säger gör intryck på de människor du möter. Varje dag. Dygnet runt. Du kan välja att bli medveten om och ta ansvar för detta - ditt personliga varumärke. När du vet vad du står för, har tydliga mål och förfogar över verktyg att förmedla det till omgivningen, blir dina resultat bättre, dina beslut enklare att fatta och samarbetet med andra människor mer givande.

Om denna workshop
Under en kreativ kväll får du förståelse för hur ditt personliga varumärke fungerar och hur du med några enkla verktyg kan bli tydligare både för dig själv och andra. Detta blir en kickstart som ger dig insikter, inspiration och vägledning framåt. Vi träffas i Fotostudio Jini Sofia på Södermalm och omges av härliga porträttbilder.
Vi kommer att prata om
* hur du kan utveckla ditt personliga varumärke inifrån och ut
* skillnaden mellan din självbild och omgivningens bild av dig
* profileringsmetoder som gör dig tydligare för omgivningen

I denna workshop blandas utbildningspass med övningar enskilt och i grupp. Du kommer att få mycket inspiration av workshopledare och övriga deltagare i gruppen. Arbetsmaterialet Visa Ditt Rätta Jag blir din följeslagare under denna workshop och hjälper dig att förfina det du lärt dig när du kommer hem.

För vem
Denna workshop vänder sig till dig som
·       behöver en snabb och effektiv kickstart för att ta nya steg både privat och professionellt
·       vet att du har styrka och potential som omgivningen ännu inte ser
·       vill känna större säkerhet och kraft i dina beslut

När och var
Onsdag 16 januari kl 18.00 – 21.00
Fotostudio Jini Sofia, Södermalm, Stockholm
Vi omges av fantastiska porträttbilder. Jini Sofia ger oss också en kort inblick i arbetet som yrkesfotograf.

Pris och anmälan
900 kr + moms. Fika och arbetsmaterial ingår. Vid anmälan senast den 16 december får du 200 kr rabatt. Anmälan är bindande, men går att utan kostnad överlåta till annan person. Betalning sker i förskott via PayPal.

Ställ frågor och anmäl dig senast söndag den 10 januari via mail till
info@linghamenterprise.se. Ange namn, ev företag, faktureringsadress, mailadress och telefonnummer. Delta på egen hand eller ta med din kollega / kompis.

Workshopledare
Anna-Karin Lingham har arbetat med varumärkesutveckling för både företag och individer under många år. Hon har lång erfarenhet av ledarskap och varumärkesarbete inom bl a Axfoodkoncernen, det internationella premiumföretaget Hästens Sängar och det nystartade hälsoföretaget Apotek Hjärtat. Anna-Karin är erfaren och uppskattad föreläsare och seminarieledare. Hon har skapat konceptet "Visa Ditt Rätta Jag" för utveckling av det personliga varumärket.


Välkommen!

Anna-Karin Lingham och Jini Sofia Lee

Inga kommentarer: