fredag 26 april 2013

Nr 59. Fyll på

Vi pratar fortfarande om hälsa, en del av din identitet. Jag drar mig en aning för att gå vidare till nästa steg. Hälsa är ett så viktigt område för din självbild och ditt välmående, så vi hänger kvar här en stund till.

En del av din hälsa är ditt mentala välmående. Oavsett hur stark du är på egen hand, så behöver du intryck från andra för att få nya synvinklar och tankemässig inspiration. Du har säkert vänner i din närhet som sätter fart på dina tankar. Inspireras du av filmer, böcker, paneldebatter? Din tanke ska inte stagnera. Se till att du får den regelbundna påfyllnad du behöver.

Den senaste veckan har jag fått en rejäl dos mental inspiration. Flera toppenföreläsningar i olika sammanhang, livemusik, härlig läsning och inspirerande samtal. Det sätter fart på utvecklingsprocesser i min egen tanke. Utan alla dessa intryck från andra skulle mina projekt gå långsamt och ge sämre resultat. En hjärna klarar sig inte ensam. Det är i interaktionen med andra som vi ser den stora skillnaden.


Resan mot ett starkare personligt varumärke fortsätter. Följ den här eller i gruppen Visa Ditt Rätta Jag på Facebook.

En ny värld

I oktober kommer min bok om personliga varumärken att ges ut av HOI Förlag. Jag börjar få inblick i en för mig ny värld fylld av författare, böcker och läsare. Spännande! Lars Rambe, framgångsrik författare och en av ägarna på HOI Förlag, bloggar här om bokvärlden.