tisdag 13 februari 2018

Lyssna en stund

Det är alltid lite lätt nervöst att lyssna på sig själv. Nu har jag gjort det och vågar säga: Lyssna du också! 

Vi pratar om varumärken (förstås), utmaningar, mindset, passion, tacksamhet och mycket annat. Min förhoppning är att vi kan tanka dig med några nya insikter som du har glädje av länge.

Podden heter Bli din bästa version och avsnittet är purfärskt just idag. Såhär skriver Kim Schoulz som driver podden:

Det var riktigt kul att träffa veckans gäst som är Anna-Karin Lingham som är varumärkesexpert, talare, entreprenör och författare. Hennes bakgrund finns i ledande roller inom bl a Axfoodkoncernen, Hästens Sängar och Apotek Hjärtat. Sedan flera år tillbaka driver hon företaget Lingham Enterprise AB, där hon vägleder både organisationer och individer mot starkare varumärken, större arbetsglädje och bättre resultat. 2013 släpptes Anna-Karins första bok -Visa ditt rätta jag - en handbok för utveckling av det personliga varumärket. Tycker det här samtalet blev riktigt intressant med många bra anekdoter och historier.
I dagens avsnitt pratar vi om hur man lyckas med varumärken både som entreprenör, anställd och till ett större företag. Hur man kan ge värde till människor och kunder, hur man kan utveckla sitt mindset och lämna sin bekvämlighetszon. Vi pratar om att bygga samarbeten och relationer som är väldigt viktigt. Vi pratar även om passion, mening och vad världen behöver. Utan vidare introduktion här är Anna-Karin Lingham.