tisdag 14 maj 2013

Nr 61. Din identitet

Under många veckor har vi pratat om olika delar av din identitet - dvs din självbild - som en viktig del i ditt personliga varumärke. Det har t ex handlat om dina värderingar, kärnvärden, mål, kompetens, utmaningar, triggers och hälsa. Av alla dessa delar är dina kärnvärden viktigast att bestämma sig för. Dom påverkar så mycket i ditt personliga varumärke och underlättar alla andra delar när du har dom på plats. Gå gärna tillbaka och läs från Nr 13 och framåt om du vill uppdatera dig.

Nu lämnar vi diskussionerna om din identitet för den här gången och går vidare. Nästa del i ditt personliga varumärke är din image, dvs omgivningens bild av dig. Den är aldrig exakt samma som din identitet. Olika människor ser på dig på olika sätt beroende på personlighet, förutfattade meningar och mycket annat. Ändå kan du påverka mycket.

Kom tillbaka om några dagar, så börjar vi prata om din image. Vill du göra en inspirerande snabbresa kring ditt personliga varumärke, så rekommenderar jag dig att följa med på kvällsworkshop i Stockholm den 30 maj eller Spanienseminarium i september. Läs mer i inbjudningarna.

Resan mot ett starkare personligt varumärke fortsätter. Följ den här eller i gruppen Visa Ditt Rätta Jag på Facebook.
söndag 12 maj 2013

Lövsprickningens tid

Det är vår. Särskilt på Söderåsen i Skåne. Vi tog med oss kamerorna och åkte dit.

Vitsippor, historiska ekar, bokskog, magiska grynings-timmar, duktiga lärare och fina människor. Det är allt man behöver.


Kvällsworkshop i fotoateljé på Södermalm


Ny möjlighet att delta i en uppskattad workshop!

Insikter och inspiration kring ditt personliga varumärke
Allt du gör och allt du säger gör intryck på de människor du möter. Varje dag. Dygnet runt. Du kan välja att bli medveten om och ta ansvar för detta - ditt personliga varumärke. När du vet vad du står för, har tydliga mål och förfogar över verktyg att förmedla det till omgivningen, blir dina resultat bättre, dina beslut enklare att fatta och samarbetet med andra människor mer givande.

Om denna workshop
Under en kreativ kväll får du förståelse för hur ditt personliga varumärke fungerar och hur du med några enkla verktyg kan bli tydligare både för dig själv och andra. Detta blir en kickstart som ger dig insikter, inspiration och vägledning framåt. Vi träffas i Fotostudio Jini Sofia på Södermalm och omges av härliga porträttbilder.
Vi kommer att prata om
* hur du kan utveckla ditt personliga varumärke inifrån och ut
* skillnaden mellan din självbild och omgivningens bild av dig
* profileringsmetoder som gör dig tydligare för omgivningen

I denna workshop blandas utbildningspass med övningar enskilt och i grupp. Du kommer att få mycket inspiration av workshopledare och övriga deltagare i gruppen. Arbetsmaterialet Visa Ditt Rätta Jag blir din följeslagare under denna workshop och hjälper dig att förfina det du lärt dig när du kommer hem.

För vem
Denna workshop vänder sig till dig som
·       behöver en snabb och effektiv kickstart för att ta nya steg både privat och professionellt
·       vet att du har styrka och potential som omgivningen ännu inte ser
·       vill känna större säkerhet och kraft i dina beslut

När och var
Torsdag 30 maj kl 18.00 – 21.00
Fotostudio Jini Sofia, Södermalm, Stockholm
Vi omges av fantastiska porträttbilder. Jini Sofia ger oss också en kort inblick i arbetet som yrkesfotograf.

Pris och anmälan
700 kr + moms. Fika och arbetsmaterial ingår. Anmälan är bindande, men går att utan kostnad överlåta till annan person. Fakturering sker i förskott.

Ställ frågor och anmäl dig senast torsdag den 23 maj till 
info@linghamenterprise.se. Ange namn, ev företag och faktureringsadress. Delta på egen hand eller ta med din kollega / kompis.

Workshopledare
Anna-Karin Lingham har arbetat med varumärkesutveckling för både företag och individer under många år. Hon har lång erfarenhet av ledarskap och varumärkesarbete inom bl a Axfoodkoncernen, det internationella premiumföretaget Hästens Sängar och det nystartade hälsoföretaget Apotek Hjärtat. Anna-Karin är erfaren och uppskattad föreläsare och seminarieledare. Hon har skapat konceptet "Visa Ditt Rätta Jag" för utveckling av det personliga varumärket. Anna-Karin utnämndes till Årets Mentor 2012 av Marknadsföreningen i Stockholm. 

Anna-Karin är också sångerska och friluftsäventyrare med förkärlek för höga berg.


Välkommen!

Anna-Karin Lingham och Jini Sofia Lee