lördag 31 augusti 2013

Nr 72. Tid

Andra människor tänker på dig under kortare eller längre stunder. Ibland handlar det om en ögonblickstanke, som när du möter blicken från någon okänd person på gatan. Ibland kan det vara dygnet runt, som när någon är förälskad i dig och inte släpper tankarna på dig ens i drömmen.

Ju mer tid den andra personen tänker på dig utan att du är i närheten, desto mer kommer bruset att lysa igenom. Hans eller henens förutfattade meningar och förutsättningar kommer att påverka tankarna. Drömbilder och egna sanningar målas upp baserade på det den andra personen känner till om dig, men också baserat på personens egna värderingar.

Se till att du regelbundet träffar och interagerar med dom personer som är viktiga för dig, så att du kan bygga på deras tankar med nytt korrekt tankestoff. Det kan handla om familj och vänner, men också om kollegor och affärsbekanta. Håll kontakten på olika sätt, så kommer tankarna på dig att styras mer av dig själv än av den andra personens egna förutsättningar.

Resan mot ett starkare personligt varumärke fortsätter. Följ den här eller i gruppen Visa Ditt Rätta Jag på Facebook.

fredag 30 augusti 2013

Det närmar sig...

Provtryck på omslaget har kommit. Bevaka gärna boken på adlibris eller bokus, så får du ett mail när den finns att köpa. Det är spännande att bli författare och föra ut ett budskap i ny form!