lördag 15 juni 2013

Tala är silver, lyssna är guld

Hämtar en låda på posten och packar upp. Konstig känsla att vara inspelad i multimängd. Nu i dagarna skickas föreläsningen ut till MINDit´s abonnenter. God lyssning önskar jag er.

fredag 14 juni 2013

Nr 65. Att göra skillnad

Den här veckan färgas mina tankar starkt av minnen av en vän som gick bort alldeles för tidigt. Vi är många som nu uttrycker hur vi uppfattade honom, hur mycket vi uppskattade honom och alla hans goda och generösa sidor. Jag önskar förstås att allt har sagts till honom tidigare också, inte bara nu när han är någon annanstans. Han gjorde skillnad för många.

Jag önskar att vi blir duktigare på att berätta vad vi uppskattar hos varandra, både som familj, nära vänner, kollegor och flyktiga bekanta. Det finns alltid positiva saker att förmedla som kan göra skillnad för någon annan. Nu. Inte sen.

Sen kanske inte finns.
tisdag 11 juni 2013

Nästa steg i författarskapet

Nu finns min bok upplagd hos bokus, adlibris och bokia. Den kommer efter sommaren, men du kan klicka "Bevaka" för att få ett mail så snart den går att köpa. Vill du hellre få en hälsning från mig om du köper boken, så kan du avvakta tills jag har några exemplar att skriva i. Jag meddelar här när det är dags. (Eller skicka mig ett mail redan nu, så håller jag koll.)