fredag 28 februari 2014

Kvällsworkshop i fotoateljé på Södermalm


Insikter och inspiration kring ditt personliga varumärke
Allt du gör och allt du säger gör intryck på de människor du möter. Varje dag. Dygnet runt. Du kan välja att bli medveten om och ta ansvar för detta - ditt personliga varumärke. När du vet vad du står för, har tydliga mål och förfogar över verktyg att förmedla det till omgivningen, blir dina resultat bättre, dina beslut enklare att fatta och samarbetet med andra människor mer givande.

Om denna workshop
Under en kreativ kväll får du förståelse för hur ditt personliga varumärke fungerar och hur du med några enkla verktyg kan bli tydligare både för dig själv och andra. Detta blir en kickstart som ger dig insikter, inspiration och vägledning framåt. Vi träffas i Fotostudio Jini Sofia på Södermalm och omges av härliga porträttbilder.

Vi kommer att prata om
* hur du kan utveckla ditt personliga varumärke inifrån och ut
* skillnaden mellan din självbild och omgivningens bild av dig
* profileringsmetoder som gör dig tydligare för omgivningen

I denna workshop blandas utbildningspass med övningar enskilt och i grupp. Du kommer att få mycket inspiration av workshopledare och övriga deltagare i gruppen. Arbetsmaterialet Visa Ditt Rätta Jag blir din följeslagare under denna workshop och hjälper dig att förfina det du lärt dig när du kommer hem.

För vem
Denna workshop vänder sig till dig som
·       behöver en snabb och effektiv kickstart för att ta nya steg både privat och professionellt
·       vet att du har styrka och potential som omgivningen ännu inte ser
·       vill känna större säkerhet och kraft i dina beslut

När och var
Onsdag 9 april kl 18.00 – 21.00
Fotostudio Jini Sofia, Södermalm, Stockholm
Vi omges av fantastiska porträttbilder. Jini Sofia ger oss också en kort inblick i arbetet som yrkesfotograf.

Pris och anmälan
750 kr + moms. Fika och arbetsmaterial ingår. Vid anmälan senast den 19 mars får du 100 kr rabatt. Anmälan är bindande, men går att utan kostnad överlåta till annan person. Fakturering sker i förskott. Möjlighet finns att köpa den nyutgivna boken Visa ditt rätta jag till specialpris. 

Ställ frågor och anmäl dig senast onsdag den 2 april till 
info@linghamenterprise.se. Ange namn, ev företag och faktureringsadress. Delta på egen hand eller ta med din kollega / kompis.

Workshopledare
Anna-Karin Lingham har arbetat med varumärkesutveckling för både företag och individer under många år. Hon har lång erfarenhet av ledarskap och varumärkesarbete inom bl a Axfoodkoncernen, det internationella premiumföretaget Hästens Sängar och det nystartade hälsoföretaget Apotek Hjärtat. Anna-Karin är erfaren och uppskattad föreläsare och seminarieledare. Hon har skapat konceptet "Visa Ditt Rätta Jag" för utveckling av det personliga varumärket. Anna-Karin utnämndes till Årets Mentor 2012 av Marknadsföreningen i Stockholm. 

Anna-Karin är också sångerska och friluftsäventyrare med förkärlek för höga berg.


Välkommen!

Anna-Karin Lingham och Jini Sofia Lee

onsdag 26 februari 2014

Nytt inspirationsbrev imorgon

Imorgon kommer nästa inspirationsbrev om ditt personliga varumärke. Anmäl dig här idag om du vill få del av det.

måndag 24 februari 2014

Nr 88. Mångfald

Förra veckan deltog jag i ett seminarium om mångfald. Inte bara etnisk, som skulle kunna vara det första vi associerar till. Det handlar också om t ex kön, ålder, funktionshinder och sexuell läggning. Det finns många synliga och osynliga hinder för de som på något sätt skicker ut från normen. Risken är att vi fokuserar mer på problem än möjligheter.

Ur ett personligt varumärkesperspektiv är olikheter mellan människor lika viktiga som likheter. När det finns variationer i egenskaper mellan individer i en grupp kan samarbetet få mer dynamik och resultatet nå helt nya nivåer. När stoltheten över dina egna egenskaper och egenheter kombineras med nyfikenhet och ödmjukhet inför andra människor, då blir allt ganska spännande.

Resan mot ett starkare personligt varumärke fortsätter. Följ den här, i gruppen Visa Ditt Rätta Jag på Facebook eller läs boken Visa ditt rätta jag, Hoi Förlag.