lördag 23 mars 2013

Hola

Det blir ett seminarium om personliga varumärken i Spanien i år också. Prelboka 5-8 september om du är sugen på att följa med. Mer info kommer.

fredag 22 mars 2013

Nr 55. Tiden

Den sista veckan har jag blivit extra uppmärksam på hur tiden spökar med oss. Fler än jag drunknar i jobb och olika projekt ibland. När vi berättar hur fullt upp vi har, så skrämmer vi bort andra. Det är inte lätt att ta kontakt med någon som redan har både dagar och nätter inbokade.

Jag faller dit ibland. Tackar nej till det mesta utöver dom åtaganden jag har, eftersom jag behöver få en gnutta tom tid efter en intensiv period innan jag kan glädjas åt att träffa vänner och kollegor igen.

Med tiden har jag ändå lärt mig att hantera tid på ett mer hälsosamt sätt än när jag var yngre. Förr brydde jag mig inte om att skapa ställtid och tom tid i almanackan. Några timmars sömn fick räcka för att ladda om. Nu vet jag att ställtid är nödvändig. En obokad kväll eller dag då och då är nödvändig för välbefinnandet. Det är t o m nyttigt att ha långtråkigt ibland, även om många av oss har glömt vad det innebär. Jag ska ha långtråkigt ikväll. Skönt.

Resan mot ett starkare personligt varumärke fortsätter. Följ den här eller i gruppen Visa Ditt Rätta Jag på Facebook.

torsdag 21 mars 2013

Workshop igår

Här kommer en kort filmåterblick från gårdagens workshop om personliga varumärken. Tack till er alla som deltog för en härlig kväll!