fredag 17 augusti 2012

Nr 24. Grunda.

Ibland behöver vi komma tillbaka till vår grund, bli stadiga och se till att rötterna växer. Nu har vi yvat kring mål under några veckor. För att nå målen, behöver du veta var du står.

Vi går tillbaka till dina kärnvärden. Det var ett par månader sen vi pratade om dom. Kommer du ihåg dom? Har du glädje av dom?

Eftersom dina kärnvärden är det viktigaste i hela den här varumärkesresan, är det toppen om du har dom med dig varje dag. Skulle du ha glömt eller inte kommit fram till vilka dom är, så gå tillbaka till Nr 13 och friska upp minnet.

För mig är mina kärnvärden en frisk fläkt som ger mig ständig energi. Allra mest energi får jag av min bubblare. Vilken är din bubblare? Titta tillbaka på Nr 15 om du har glömt.


Resan mot ett starkare personligt varumärke fortsätter. Följ den här eller i gruppen Visa Ditt Rätta Jag på Facebook.

torsdag 16 augusti 2012

Jobbar du med tänder?

Kom till kongressen som handlar om kvalitet ur olika perspektiv för er bransch. Förutom en duvning i personliga varumärken, får du lyssna till många intressanta föreläsare. Vi ses där!

tisdag 14 augusti 2012

måndag 13 augusti 2012

Personliga varumärken i Spanien

Om några veckor åker vi till Villa Sunlight utanför Barcelona och utvecklar personliga varumärken under några dagar. Den här platsen ger mersmak!

Non Stop Business

Den 20 september föreläser jag om personliga varumärken för företagare i Dalarna. Kom dit om du är i krokarna. Mer info finns här.