måndag 13 februari 2012

Introduktionsmöte om ditt personliga varumärke

Välkommen till ett kostnadsfritt introduktionsmöte om ditt personliga varumärke, onsdagen den 22 februari kl 16.30-18.00 i centrala Stockholm.

Allt du gör och allt du säger gör intryck på de människor du möter. Du kan välja att bli medveten om och ta ansvar för detta - ditt personliga varumärke. När du vet vad du står för, har tydliga mål och förfogar över verktyg att förmedla det till omgivningen, blir din motivation starkare, dina mål lättare att nå och samarbetet med andra människor mer givande.

Under våren och sommaren har du möjlighet att delta i seminarier, där vi utvecklar ditt personliga varumärke. Vid ett kostnadsfritt introduktionsmöte den 22 februari får du insikt i vilket värde ditt personliga varumärke har, både professionellt och privat. Du får också smakprov på några grundläggande begrepp, som du genast har glädje av oavsett om du väljer att delta i ett seminarium eller ej.

Vid introduktionsmötet får du mer information om kommande seminarier.

Välkommen! (Begränsat antal platser.)

Läs mer och anmäl dig här till introduktionsmötet senast den 20 februari.

Anna-Karin Lingham leder introduktionen. Anna-Karin har lång erfarenhet av varumärkesutveckling för både företag och individer. Hennes bakgrund finns bl a inom Axfoodkoncernen, Hästens sängar och Apotek Hjärtat. Läs mer på www.linghamenterprise.se