måndag 27 februari 2012

Workshop - Insikter och inspiration kring ditt personliga vaurmärke


 Allt vi gör och allt vi säger gör intryck på de människor vi möter. Varje dag. Dygnet runt. Vi kan välja att bli medvetna om och ta ansvar för detta - vårt personliga varumärke. När vi vet vad vi står för, har tydliga mål och förfogar över verktyg att förmedla det till omgivningen, blir våra beslut enklare att fatta och samarbetet med andra människor mer givande. 

Under en halv dag får du förståelse för hur ditt personliga varumärke fungerar och hur du med några enkla metoder kan bli tydligare både för dig själv och andra. Detta blir en kickstart som ger dig insikter,  inspiration och vägledning framåt.

Vi kommer att prata om
* hur du kan utveckla ditt personliga varumärke inifrån och ut
* skillnaden mellan din självbild och omgivningens bild av dig
* profileringsmetoder som gör dig tydligare för omgivningen

Denna workshop vänder sig till dig som
* behöver en snabb och effektiv kickstart för att ta nya steg både privat och professionellt
* vet att du har styrka och potential som omgivningen ännu inte ser
* vill känna mer stolthet och kraft i dina beslut

I denna workshop blandas utbildningspass med övningar enskilt och i grupp. Du kommer att få mycket inspiration av övriga deltagare i gruppen.

När: Fredag 20 april kl 13.00-17.00
Var: Centrala Stockholm
Pris: 1 995 kr + moms. Fika och arbetsmaterial ingår.
Öppet köp gäller fram till torsdag 5 april. Därefter är anmälan bindande men går att, utan kostnad, överlåta till annan person.

Anmäl dig och ställ frågor via mail till info@linghamenterprise.se. Ange namn, ev företag, faktureringsadress, mailadress och telefonnummer.

Välkommen!

Anna-Karin Lingham leder denna workshop. Anna-Karin har lång erfarenhet av varumärkesutveckling för både företag och individer. Hennes bakgrund finns bl a inom Axfoodkoncernen, Hästens sängar och Apotek Hjärtat. Läs mer på www.linghamenterprise.se