fredag 15 februari 2013

Nr 50. Naturen som gym

Vi behöver röra på oss för att må bra, det vet vi alla. Det är egentligen ganska enkelt. Jag har medlemskap på ett bra gym, men märker att jag mycket hellre använder ett annat. Naturen.

Man får så mycket på köpet i naturen. Dofter, vyer, vind och väder, fågelsång, naturliga hinder att ta sig över. Ofta är det gratis. Om vi kan ta vara på ställtiderna i vardagen när vi förflyttar oss mellan platser, så kan vi få promenader och cykelturer av bara farten. Vardagsmotion. Det låter vanligt och småtråkigt, men det är grunden för välmående.

Sen kan vi spetsa till det då och då. Jag åkte Vikingarännet i söndags, ett skridskolopp mellan Uppsala och Stockholm. Medvind, bra isar, varm blåbärssoppa, fina vänner. Efter en strapats i naturen är tanken lika nöjd som kroppen. Då är det läge att fira. Skumpa, gulasch och bastu.

onsdag 13 februari 2013

Filmad o klar

Om några veckor hittar du mig på föredrag.se. Redan nu kan du titta på många andra spännande föreläsningar. Det kommer att bli en bra kunskapsbank.


tisdag 12 februari 2013

Film i Norrköping

Imorgon spelar jag in föreläsningsfilmer om personliga varumärken i Norrköping. Kom dit och lyssna om du finns i närheten. Roligare att prata till fler än kameramännen, även om det också funkar fint. Kvarngatan 34 kl 9-12, välkommen!