torsdag 24 mars 2016

Nr 118. Tid att odla

Påsk. För många av oss innebär det att vi får en dos extra tid att använda. Jag scannar av vad som händer i min omgivning. Många reser bort. Till värmen, till Gotland, till fjällen, till landet, till staden, till vänner eller familj på annan ort. Några hoppar över påsken och lever vidare som vanligt. Några behöver bara vila. Några ser fram emot påskägg och middagar. Några går till kyrkan. Några ska röja på vinden.

För några av oss kan påsken vara en tid att odla intressen som ligger i träda stor del av året. Vilka intressen har du? Kan du ge dig själv några timmar vid staffliet, vid symaskinen, med motorcykeln, bland jord och blomfrön, med en spännande bok, med instrumentet, i kajaken, vid snickarbänken, med kameran...?

När du ägnar dig åt intressen som du inte prioriterar eller hinner med i vardagen, får du nya perspektiv som inte bara ger glädje i stunden. De hjälper dig också att få vidare perspektiv på vardagslivet. Du kan plocka in ny kunskap och insikt i det som du annars gör på rutin. Det blir roligare och ger nya resultat.

Vi kommer snart att prata mer om hur dina intressen är en del i ditt personliga varumärke, men just nu vill jag helt enkelt önska dig en Glad Påsk!


onsdag 23 mars 2016

Passion for Business

Nu hittar du ett nytt nummer av Passion for Business i välsorterade pressbutiker. Om Hand in Hand, talartips, Richard Branson, Mia Brunell, forskarpris, Alicia Vikander och mycket annat.