tisdag 27 september 2016

Nr 126. Din signatur ger signaler

Ibland är namnteckningen av en person den enda bild du får. Har du tänkt på hur mycket du tolkar in i en namnteckning? Om den är slarvigt skriven har du säkert redan bedömt att det handlar om en slarvig, yvig eller tidspressad person. Är den rak och ordentlig så har du en annan uppfattning om personen. Är namnteckningen liten eller stor och hur påverkar det din bild? Kan du läsa vad det står och har det betydelse?

Hur ser din namnteckning ut? Tycker du att den är en god representant för dig och dina kärnvärden? Är den läslig eller oläslig? Positiv eller nedstämd? Blygsam eller yvig? Ung eller äldre? Du kan naturligtvis putsa upp den, så att den blir en god representant för dig och det du står för. Våga ta plats. Gå utanför ramen eller håll dig innanför den, beroende på vad du vill utstråla.

Allt har betydelse. Ta vara på varje möjlighet du har att ge en tydlig och korrekt bild av dig själv. Din signatur ger signaler.

Resan mot ett starkare personligt varumärke fortsätter. Följ den här, i gruppen Visa Ditt Rätta Jag på Facebook eller läs boken Visa ditt rätta jag.