torsdag 7 juli 2016

Sommarpresenter på Södermalm i Stockholm

Nu finns mina brickor i inredningsbutiken Behagligt på Södermannagatan 24, Södermalm i Stockholm. Här finns många fina saker att välja bland när du behöver presenter!

Du hittar också brickorna i min webbutik.

Nr 122. Är du mer kreativ på sommaren?

Jag är övertygad om att vi fungerar bäst, skapar bäst resultat och har roligast när båda våra hjärnhalvor får vara aktiva - både den vänstra logiska och den högra kreativa. När vi springer fort på jobbet är det för många av oss den vänstra som jobbar hårdast. Planering, detaljer, fakta, rationellt tänkande, resultatfokus...

När det finns mer tid, kan den högra få utrymme att leka. Den sysslar med färg och form, fantasier, intuition, drömmar, bilder och helheter.

Jag märker att sommaren gärna vill ge min vänstra hjärnhalva semester och istället låta den högra ta plats. Det är bra. Utan att anstränga mig hittar jag lösningar på frågor som har varit svåra att reda ut med mina strukturerade och rationella tankar. Jag skapar bättre, litar starkare på min intuition och upplever mer med alla sinnen.

Är du mer kreativ på sommaren? Kan du boosta den känslan och samla på dig riktigt mycket högerhjärnelek när du är ledig? Förutom att det är roligt under tiden, så är det en strålande investering i dina framtida resultat!

Resan mot ett starkare personligt varumärke fortsätter. Följ den här, i gruppen Visa Ditt Rätta Jag på Facebook eller läs boken Visa ditt rätta jag, Hoi Förlag.