tisdag 13 september 2011

Magiska seminariedagar i Spanien

När höstvindarna började ruska runt knuten, fick jag sällskap till högsommaren i Spanien av ett gäng nyfikna människor. Alla var inriktade på att utveckla sina personliga varumärken. Vi styrde mot Sitges, en riktig pärla vid Medelhavskusten.

Allt vi gör och allt vi säger ger ett intryck och gör ett avtryck på dom människor vi möter. Ju mer kontroll vi själva tar över vårt personliga varumärke, desto lättare kan det bli att nå våra mål och drömmar.

Under fyra intensiva seminariedagar har vi byggt personliga varumärken inifrån och ut. Engagerade deltagare har bjudit generöst på sina tankar och erfarenheter - allt till nytta och glädje för gruppen. Vi har jobbat på terassen till Villa Sunlight både tidig morgon och sen kväll, yogat vid stranden nära yachten Odette i gryningen, ätit mat för både öga och gom, nattbadat i havets månstrimma, haft färgstarkt poolparty i solnedgången och berättat historier vid middagen. Vi kommer hem med fräscha personliga varumärken och nya chanser till spännande förändringar

Lisa på Rapsodi Kommunikation har bloggat om dagarna. Det kommer nya tillfällen att delta i seminarier om personliga varumärken, både i Sverige och utomlands. Hör gärna av dig och meddela ditt intresse.