tisdag 4 februari 2014

Nr 87. Ditt ursprung

Varifrån kommer du? Hur skulle du svara på den frågan? Berättar du om ditt land, din stad, dina kvarter, din familj, din kultur och religion, dina livsöden?

Jag talar med ett stänk av dialekt från min hemstad trots många år i storstaden. Det är jag stolt över. Min dialekt säger något om mitt ursprung och kan ibland bli ett sätt att profilera mig. Där jag växte upp var det nära till skogen och sjöarna. Det har präglat mitt sätt att leva även i vuxen ålder.

Det finns säkert delar i ditt ursprung som du är mer nöjd med än andra. Så är det för mig och alla andra också. När du vill förmedla vem du är och vad du står för, är det viktigt att berätta rätt historier. Välj de historier som stärker din image, inte de som försvagar den. Var stolt över ditt ursprung. Vi är olika. Det förgyller.

Resan mot ett starkare personligt varumärke fortsätter. Följ den här, i gruppen Visa Ditt Rätta Jag på Facebook eller läs boken Visa ditt rätta jag, Hoi Förlag.

Nästa nyhetsbrev är i luften

Imorgon bitti kommer nästa nyhetsbrev med tips om ditt personliga varumärke. Anmäl dig här om du vill få del av det.

Mässa i Uppsala

På onsdag kl 11-11.30 föreläser jag på B2B Företagsmässan i Uppsala. Välkommen dit om du har vägarna förbi. Jag finns vid mitt bokbord under resten av mässdagen.


måndag 3 februari 2014

Kampanjpris på Bokus

För dig som vill läsa boken Visa ditt rätta jag, men ännu inte har bestämt dig - eller för dig som vill ge bort boken: Bokus.com har kampanjpris 199 kr nu. Passa på!