måndag 12 november 2012

Vardagsrumsföreläsning

Utveckla personliga varumärken hemma i ditt vardagsrum!

Vad är ett personligt varumärke?

Allt du gör och allt du säger gör intryck på de människor du möter. Varje dag. Dygnet runt. Du kan välja att bli medveten om och ta ansvar för detta – ditt personliga varumärke. När du vet vad du står för, har tydliga mål och förfogar över verktyg att förmedla det till omgivningen, blir dina beslut enklare att fatta, dina resultat bättre och samarbetet med andra människor mer givande.


Vad handlar föreläsningen om?
Under en inspirerande stund får du förståelse för hur ditt personliga varumärke fungerar och hur du med några enkla verktyg kan bli tydligare både för dig själv och andra. Detta blir en kickstart som ger dig insikter, inspiration och vägledning framåt. Vi kommer att prata om
* hur du kan utveckla ditt personliga varumärke inifrån och ut
* skillnaden mellan din självbild och omgivningens bild av dig 
* några profileringsmetoder som gör dig tydligare för omgivningen

Hur går det till?
Bjud in upp till 20 personer. För att göra det enkelt för dig själv, bjud in upp till tio personer och be alla ta med sig en vän. Boka via anna-karin@linghamenterprise.se. Anmälan är bindande. Förskottsbetalning via PayPal. Ni delar på investeringen 5 000 kr inkl moms. (Gäller inom Stockholm. Om du bor på annan plats, kontakta mig så hittar vi en lösning.)

Föreläsningen pågår ca 1,5 timme. Jag behöver en vit vägg eller bakgrund för bilder, en elkontakt och plats att stå. Ni behöver papper, penna och någonstans att sitta. Det är allt.
_________________________________

Anna-Karin Lingham har många års erfarenhet av varumärkesutveckling för både företag och individer. Hennes bakgrund finns bl a inom Axfood-koncernen, Hästens Sängar och Apotek Hjärtat. Hon jobbar idag som varumärkeskonsult och föreläsare. Anna-Karin är också sångerska och friluftsäventyrare. Läs mer på www.linghamenterprise.se.

Inga kommentarer: